Marea Britanie are guvern nou pentru Brexit: Liderii UE vor negocieri urgente cu Londra

Joi, 14 Iulie 2016, ora 08:21
917 citiri
Marea Britanie are guvern nou pentru Brexit: Liderii UE vor negocieri urgente cu Londra
Foto: Facebook/Martin Schulz

Uniunea Europeana doreste sa deschida urgent negocierile cu Marea Britanie, unde miercuri a fost investit noul premier, Theresa May, in timp ce Moscova si-a exprimat speranta stabilirii unui "dialog constructiv" bilateral.

Rezultatul de la referendum "a creat o noua situatie la care Marea Britanie si Uniunea Europeana trebuie sa raspunda curand. Sunt nerabdator (...) sa va aflu intentiile in legatura cu acest subiect", a scris presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, intr-o scurta scrisoare difuzata pe Twitter.

De asemenea, presedintele Parlamentului European, Martin Schulz (foto), a indemnat Londra sa dea dovada de promptitudine: "Chestiunile liderilor fiind rezolvate, astept sa lucram rapid pentru a regasi stabilitatea", transmite AFP.

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si-a exprimat speranta intr-o relatie de lucru "fructuoasa" cu viitoarea sefa a Guvernului de la Londra si a afirmat ca este ...citeste mai departe despre "Marea Britanie are guvern nou pentru Brexit: Liderii UE vor negocieri urgente cu Londra" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#UE negocieri Brexit Theresa May, #guvern nou Marea Britanie UE , #Stiri International