Marea Britanie ar da Turciei sute de milioane de euro, doar sa opreasca refugiatii

Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 17:50
1066 citiri
Marea Britanie ar da Turciei sute de milioane de euro, doar sa opreasca refugiatii
Foto: Captura Youtube/Channel 4 News

Marea Britanie ar urma sa ofere Turciei un ajutor de 390 de milioane de euro pentru gestionarea crizei imigrantilor, in conditiile in care cei mai multi dintre acestia intra in Europa prin Turcia.

Premierul britanic, David Cameron, ar urma sa anunte ca M.Britanie ofera Turciei fonduri in valoare de 390 de milioane de euro (275 de milioane de lire) in urmatorii doi ani pentru a face fata crizei imigrantilor, sustine o sursa citata de The Guardian.

Donatia in valoare de 390 de milioane de euro se adauga ajutorului de 283 de milioane de euro (200 milioane de lire) oferit joi de catre Marea Britanie statelor africane in cadrul summitului de la Malta pe tema reducerii fluxului de imigranti africani care sosesc in Europa.

Ce au stabilit liderii UE, printre care si Iohannis, la summitul de la Malta

Joi, liderii UE au convenit sa acorde un buget de 1,77 miliarde de euro pentru 23 de state africane, printre care Libia, Nigeria, Eritreea, cu scopul de a reduce problemele economice si ...citeste mai departe despre "Marea Britanie ar da Turciei sute de milioane de euro, doar sa opreasca refugiatii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#David Cameron bani Turcia imigranti, #Marea Britanie bani Turcia criza refugiati , #Stiri International