Marea Adunare Nationala pentru unirea R.Moldova cu Romania

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 19:44
1203 citiri
Marea Adunare Nationala pentru unirea R.Moldova cu Romania
Foto: Ziare.com

Cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati duminica dupa-amiaza, in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, in cadrul unui eveniment unic in ultimii 24 de ani.

Astfel, basarabenii "vor vota Unirea cu Romania in cadrul Marii Adunari Nationale de la Chisinau", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Toti cei care considera ca Unirea este unica salvare in contextul crizei economice, politice si sociale interne, dar si in cel regional tensionat, ies in strada pentru un viitor mai bun", continua documentul trimis de Platforma Unionista Actiunea 2012.

Marea Adunare Nationala este convocata de Blocul Unitatii Nationale si va fi a patra astfel de manifestatie din istoria Republicii Moldova, dupa cele din 1989, 1990 si 1991.

"Anul 2015 este momentul cel mai oportun pentru a cere intr-un glas Unirea si pentru a forma o majoritate pregatita sa participe la un referendum decisiv.

Marea Adunare Nationala reprezinta expresia vointei populare si dovada faptului ca populatia ...citeste mai departe despre "Marea Adunare Nationala pentru unirea R.Moldova cu Romania" pe Ziare.com

#Marea Adunare Nationala Chisinau, #unire Moldova Romania, #Marea Adunare Nationala Moldova , #Stiri International