Magnatul rus gratiat astazi de Putin a plecat cu primul avion spre Germania

Vineri, 20 Decembrie 2013, ora 19:23
1154 citiri
Magnatul rus gratiat astazi de Putin a plecat cu primul avion spre Germania
Foto: smh.com.au

Fostul oligarh al petrolului, Mihail Hodorkovski, care a fost gratiat, vineri, de presedintele rus Vladimir Putin, a reusit ca in aceeasi zi sa iasa din inchisoare si sa se si urce in primul avion catre Germania, aterizand la Berlin.

Autoritatile sistemului penitenciar din Rusia au precizat ca Hodorkovski a parasit inchisoarea la scurt timp dupa ce Putin a semnat decretul de gratiere si ca acesta va zbura cu avionul in Germania, scrie Deutsche Welle.

"Inainte de a fi eliberat, Hodorkovski a facut o cerere pentru a obtine documente de calatorie in strainante. Dupa eliberare, el a zburat spre Germania, unde mama sa primeste tratament medical", se arata pe site-ul autoritatii ruse FSIN.

Vladimir Putin a semnat, vineri, decretul de gratiere a fostului magnat, care a stat in inchisoare mai ...citeste mai departe despre "Magnatul rus gratiat astazi de Putin a plecat cu primul avion spre Germania" pe Ziare.com

#Mihail Hodorkovski gratiat Putin, #Mihail Hodorkovski Germania, #magnat rus avion Germania, #magnat rus Germania , #Stiri International