MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: Risc de incendiu in sase insule frecventate de turisti

Luni, 05 August 2019, ora 09:28
1449 citiri
MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: Risc de incendiu in sase insule frecventate de turisti
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Secretariatul General de Protectie Civila a anuntat ca exista un risc ridicat de incendii de vegetatie (grad 4 din 5) pentru luni, pe fondul temperaturilor ridicate, pentru mai multe insule.

Potrivit unui comunicat al MAE transmis lun, acestea sunt: Samos, Kos, Rhodos, Saria, Carpathos, Creta (est).

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numarul de telefon al Ambasadei Romaniei la Atena: +302106728879, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCR) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta.

De asemenea, cetatenii romani care se confrunta cu o situatie cu caracter de urgenta au la dispozitie si telefonul de permanenta al Ambasadei Romaniei in Republica Elena (+306978996222) si cel al Consulatului General al Romaniei la Salonic (+306906479076).

Ministerul Afacerilor Externe recomanda consultarea paginilor de internet http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro, www.mae.ro, www.meteoalarm.eu si reaminteste faptul ca cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia "Calatoreste in siguranta", care ofera informatii si sfaturi de calatorie. ...citeste mai departe despre "MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: Risc de incendiu in sase insule frecventate de turisti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#atentionare calatorie Grecia, #MAE avertizare calatorie Grecia , #Stiri International