Madeleine Albright: Daca ii transformam pe refugiati in inamici, Statul Islamic va castiga

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 08:45
772 citiri
Madeleine Albright: Daca ii transformam pe refugiati in inamici, Statul Islamic va castiga
Foto: Twitter/@madeleine

Madeleine Albright, fostul secretar de Stat din Statele Unite, s-a declarat "dezamagita" de apelurile ca America sa-si inchida granitele in fata refugiatilor sirieni care fug din calea razboiului si a terorii.

"Aceste propuneri (ca SUA sa-si inchida granitele) sunt motivate de frica, nu au la baza niciun fapt real. Noi am fost intotdeauna un popor generos, lucrul acesta nu ar trebui sa se schimbe.

Aceasta problema este una personala pentru mine, pentru ca in urma cu 67 de ani eu si familia mea am ajuns din Cehoslovacia in SUA pentru a incepe o viata noua. Voi simti mereu recunostinta profunda pentru SUA, sentiment impartasit de alti refugiati care au venit pe meleaguri americane, inclusiv est-europeni, evrei, maghiari, vietnamezi, somalezi, cubanezi ori musulmani bosniaci", a declarat Albright, citata de Time.

Astazi, a continuat fostul oficial, poporul sirian se afla in situatia in care tara ii este distrusa de lideri despotici si teroristi.

"Sirienii nu vor sa-si ...citeste mai departe despre "Madeleine Albright: Daca ii transformam pe refugiati in inamici, Statul Islamic va castiga" pe Ziare.com

#Madeleine Albright invazie imigranti, #Madeleine Albright refugiati ISIL , #Stiri International