Macron sustine ca Putin e obsedat sa intervina in Europa si SUA: Nu trebuie sa ne aratam slabi in fata lui pentru ca va profita

Duminica, 22 Aprilie 2018, ora 20:10
1124 citiri

Presedintele francez Emmanuel Macron l-a calificat pe presedintele rus Vladimir Putin drept un om "foarte puternic", in fata caruia "nu ar trebui sa ne aratam niciodata slabi", intr-un moment in care tensiunile dintre occidentali si Moscova au ajuns la un nivel fara precedent, relateaza duminica AFP.

Presedintele rus este un "om foarte puternic, un presedinte puternic", a spus Macron, intr-un interviu acordat in engleza canalului Fox News difuzat duminica, in ajunul vizitei de stat a presedintelui francez la Washington.

"Cred ca nu ar trebui niciodata sa ne aratam slabi in fata presedintelui Putin", pentru ca "va profita de acest lucru", a afirmat el.

In acelasi timp, potrivit lui Macron, Putin este "obsedat de ingerinta in democratiile noastre". "Intervine peste tot, in Europa si SUA, pentru a ne slabi democratiile, crezand ca e bine pentru tara sa", a explicat el.

"Il respect. Il cunosc. Sunt lucid", a asigurat presedintele francez. ...citeste mai departe despre "Macron sustine ca Putin e obsedat sa intervina in Europa si SUA: Nu trebuie sa ne aratam slabi in fata lui pentru ca va profita" pe Ziare.com

#Macron relatie Putin, #Macron declaratie Putin , #Stiri International