Macron si Schwarzenegger il contreaza pe Trump la unison: Sa facem planeta mareata din nou!

Sambata, 24 Iunie 2017, ora 19:03
1056 citiri
Macron si Schwarzenegger il contreaza pe Trump la unison: Sa facem planeta mareata din nou!
Foto: captura Twitter

Presedintele francez Emmanuel Macron si actorul american Arnold Schwarzenegger s-au angajat in ceea ce pare un atac voalat la adresa politicii lui Donald Trump cu privire la schimbarile climatice.

Intr-un clip postat pe Internet, Macron si actorul din "Terminator", fost guvernator al Californiei, au folosit o varianta modificata a sloganului din campania presedintelui american, "Sa facem America mareata din nou", in contextul unei discutii despre "chestiuni de mediu si viitorul verde".

Cu fata la camera telefonului lui Schwarzenegger, Macron promite ca vor lucra impreuna "pentru a face planeta mareata din nou".

Presedintele Frantei se afla printre cei care au criticat public decizia lui Trump de a retrage SUA din acordul de la Paris privind schimbarile climatice.

Clipul a fost postat pe Twitter de catre Schwarzenegger, care spune ca a fost "cu adevarat onorat" sa il intalneasca pe Macron.

I was truly honored to meet with President @EmmanuelMacron about how we can work together for a clean energy future. He's a great leader. pic.twitter.com/MSoxjIruup- Arnold (@Schwarzenegger) June 23, 2017

In luna aprilie, Schwarzenegger a fost decorat cu Legiunea de Onoare in Franta pentru activitatea sa in domeniul mediului.

Emmanuel Macron l-a primit vineri pe Arnold Schwarzenegger la palatul Elysee pentru a discuta despre schimbarile climatice. ...citeste mai departe despre "Macron si Schwarzenegger il contreaza pe Trump la unison: Sa facem planeta mareata din nou!" pe Ziare.com

#Emmanuel Macron Arnold Schwarzenegger slogan Trump, #Emmanuel Macron mediu , #Stiri International