Lovitura de teatru: Ce se intampla cu adevarat in cazul caselor oferite gratis in Italia

Duminica, 28 Iunie 2015, ora 12:40
1134 citiri
Lovitura de teatru: Ce se intampla cu adevarat in cazul caselor oferite gratis in Italia
Foto: Tavia Macnaughton

O veste venita din Italia a facut inconjurul lumii: autoritatile unor localitati sunt dispuse sa le ofere cetatenilor interesati locuinte parasite gratis, indiferent din ce tara provin.

La o asemenea oferta, este clar ca interesul nu putea fi decat urias. Doar ca, in momentul in care au ajuns in Italia, pentru a primi locuintele gratis, cei interesati au avut o mare surpriza, conform Business Insider.

Spre exemplu, o australianca dornica sa-si indeplineasca visul a calatorit pana in Italia pentru a primi o locuinta gratis, numai ca in momentul in care a ajuns in Gangi, Sicilia, ea a aflat ca trebuie sa plateasca 17.040 de dolari americani pentru a primi casa!

"Mi-au spus ca ar trebui sa platesc taxe si autorizatii in valoare de 17.040 de dolari", a povestit australianca pe nume Tavia Macnaughtan.

Suma nu pare mare la prima vedere, insa socul a fost si mai mare in momentul in care a vizitat locuintele aflate in promotie.

"Am stat acolo timp de o saptamana si m-am uitat la ...citeste mai departe despre "Lovitura de teatru: Ce se intampla cu adevarat in cazul caselor oferite gratis in Italia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#case gratis Italia, #taxe case gratis Italia, #case gratis Gangi, #oferta case Gangi Italia , #Stiri International