Liderii din UE, furiosi dupa ce Boris Johnson a fost numit ministru de Externe al UK: E un mincinos!

Joi, 14 Iulie 2016, ora 19:41
669 citiri
Liderii din UE, furiosi dupa ce Boris Johnson a fost numit ministru de Externe al UK: E un mincinos!
Foto: Twitter/Boris Johnson

Liderii europeni au raspuns cu furie si consternare la numirea fostului primar al Londrei, Boris Johnson, in functia de ministru de Externe al Marii Britanii.

Omologul sau francez l-a descris drept "mincinos". "Nu sunt ingrijorat deloc in legatura cu Boris Johnson, dar (...) in timpul campaniei a mintit mult poporul britanic, iar acum el se afla cu spatele la zid", a spus ministrul francez de Externe, Jean-Marc Ayrault pentru postul de radio Europe 1, relateaza Daily Telegraph.

Noul Guvern al Marii Britanii: Boris Johnson, ministru de Externe dupa ce a militat pentru Brexit

"Este cu spatele la zid pentru a-si apara tara, dar chiar si cu spatele la zid, relatia cu Europa ar trebui sa fie clara", a adaugat ministrul de francez de Externe, de regula destul de bland in declaratii.

"Am nevoie de un partener cu care sa pot negocia si care sa fie transparent, credibil si de incredere (...). Nu putem lasa aceasta situatie ambigua, neclara sa continue (...) numai in interesul ...citeste mai departe despre "Liderii din UE, furiosi dupa ce Boris Johnson a fost numit ministru de Externe al UK: E un mincinos!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Boris Johnson lideri UE, #Boris Johnson ministru Externe , #Stiri International