Lider al Cultului Penticostal: Refugiatii din Siria, ca romanii inainte de '89. Mi-e mila de ei

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 20:39
876 citiri

Miile de oameni care se refugiaza in Europa, fugind de razboiul din Siria, sunt aidoma romanilor de dinainte de 1989, care isi riscau viata pentru a scapa de comunism, afirma Pavel Rivis-Tipei, cel care a condus timp de 20 de ani (1994-2014) Cultul Crestin Penticostal din Romania.

Acesta sustine ca atat romanii, cat si restul popoarelor crestine din Europa ar trebui sa fie dispusi sa-i ajute pe refugiati, asa cum cere Biblia, relateaza stiripesurse.ro.

"Opinia mea personala si dreapta, raportata la Biblie, este ca trebuie sa fim intotdeauna gata sa ajutam toti oamenii. Biblia spune 'Faceti bine tuturor oamenilor!'. Suntem chemati sa facem bine tuturor oamenilor.

O altfel de raportare la criza imigrantilor: 10.000 de islandezi isi pun casele la dispozitia refugiatilor

Sa nu uitam ca inainte de '89 cam asta se intampla si la noi, cand unii traversau Dunarea si altii treceu printre gloante numai sa scape de starea jalnica a comunismului ...citeste mai departe despre "Lider al Cultului Penticostal: Refugiatii din Siria, ca romanii inainte de '89. Mi-e mila de ei" pe Ziare.com

#imigranti biserica Pavel Rivis Tipei imigranti, #Pavel Rivis Tipei cult penticostal imigranti, #refugiati islamizare , #Stiri International