"Liar, Liar", un cantec despre Theresa May, in topul vanzarilor, desi a fost boicotat de posturile de radio

Sambata, 03 Iunie 2017, ora 23:00
851 citiri
"Liar, Liar", un cantec despre Theresa May, in topul vanzarilor, desi a fost boicotat de posturile de radio
Foto: Facebook Theresa May

"Liar, Liar", un cantec care o califica mincinoasa pe sefa conservatoare a guvernului britanic, Theresa May, s-a clasat vineri pe locul al patrulea in topul vanzarilor saptamanale din Marea Britanie, in ciuda boicotarii de catre BBC si de alte posturi de radio, denuntata de interpretii sai, informeaza vineri seara France Presse.

Cu 10,6 milioane de ascultari si 59.000 de descarcari intr-o saptamana, piesa cu un refren usor de retinut s-a impus ca hitul campaniei electorale pentru alegerile legislative din 8 iunie

"Este imens, nu ne-am fi gandit niciodata ca va fi nr 4!", a declarat pentru AFP Jake Painter, compozitorul si trompetistul grupului Captain Ska, in timpul unei demonstratii a fanilor si activistilor, organizata in fata sediului BBC din Londra, pentru a protesta fata de nedifuzarea piesei pe posturile publice.

BBC a explicat ca trebuie sa respecte anumite "reguli" in perioada electorala in ceea ce priveste difuzarea unui cantec care critica guvernul.

Ca si BBC, marile posturi de radio private au refuzat de asemenea sa difuzeze piesa. Lansat la 26 mai, acest remix al unei melodii din 2010 urcase pe locul al treilea la jumatatea saptamanii.

Profiturile obtinute din descarcari vor fi donate unor banci de alimente si miscarii "The People's Assembly Against Austerity" (Adunarea Populara Impotriva Austeritatii), care a co-organizat protestul ce a reunit zeci de mii de oameni, conform Reuters.

Melodiile anterioare pe care BBC a refuzat sa le difuzeze sunt "God Save The Queen", a formatiei punk Sex Pistols, lansata pentru a coincide cu Jubileul de Argint al Reginei Elisabeta in 1977, si "Ding Dong the Witch is Dead", cantec din Vrajitorul din Oz

care a intrat in topurile britanice in 2013 dupa decesul fostului prim-ministru Margaret Thatcher, scrie agentia britanica de presa. ...citeste mai departe despre ""Liar, Liar", un cantec despre Theresa May, in topul vanzarilor, desi a fost boicotat de posturile de radio" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Theresa May Liar Liar, #Liar liar top Marea Britanie , #Stiri International