Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Lehman ar putea inregistra deprecieri de active de 4 miliarde dolari

Lehman ar putea inregistra deprecieri de active de 4 miliarde dolari
Banca americana Lehman Brothers Holdings Inc. ar putea anunta in al treilea trimestru pierderi si deprecieri de active in valoare de 4 miliarde dolari, potrivit unui analist al companiei J.P. Morgan Securities citat de Reuters.


De asemenea, vanzarea diviziei Neuberger Berman este putin probabila, iar banca se confrunta cu inca un trimestru dificil, a adaugat analistul Kenneth Worthington.Acesta estimeaza ca pierderile pe al treilea trimestru se vor ridica la 3,30 dolari/actiune, iar cele pe intregul an fiscal la 6,77 dolari/actiune. Initial, Worthington estimase un profit de 0,35 centi/actiune si pierderi de 2,35 dolari/actiune in 2008.

 Expertii estimeaza ca valoarea diviziei, a carei parte principala este Neuberger Berman, s-ar putea ridica la aproximativ 8 miliarde dolari.A patra banca de investitii din Statele Unite a afisat o pierdere de 5,14 dolari/actiune pentru al doilea trimestru fiscal, terminat in 31 mai. In perioada echivalenta de anul trecut, banca de investitii a avut un venit net de 1,27 miliarde dolari, respectiv 2,21 dolari/actiune.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1178 ori