Legatura lui Donald Trump cu Rusia este misterioasa - Interviu cu un jurnalist The Huffington Post

Vineri, 18 Noiembrie 2016, ora 17:46
851 citiri
Legatura lui Donald Trump cu Rusia este misterioasa - Interviu cu un jurnalist The Huffington Post
Foto: Parlamentul European

Jurnalistul american Lance Gould, sef al Departamentului de Proiecte Speciale al publicatiei The Huffington Post, crede ca presedintele ales al SUA Donald Trump are o relatie ciudata cu Rusia si publicarea situatiei financiare a noului presedinte ar fi putut face lumina in aceasta problema.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Gould a descris posibilele actiuni ale lui Donald Trump, a analizat relatia acestuia cu Partidul Republican si care ar putea fi efectele alegerii lui asupra relatiei dintre SUA si Uniunea Europeana.

Huffington Post este unul dintre cele mai mari site-uri de stiri din SUA si, totodata, o platforma media care a sustinut-o pe Hillary Clinton in alegeri.

In ce sens credeti ca va schimba Donald Trump America?

Donald Trump poate si-a facut campanie intr-un mod si va guverna in alt mod. Aceasta ar fi o viziune optimista, dar Trump are un caracter volatil. Are o piele foarte subtire, e usor de influentat si este extrem de razbunator. Toate aceste lucruri nu ...citeste mai departe despre "Legatura lui Donald Trump cu Rusia este misterioasa - Interviu cu un jurnalist The Huffington Post" pe Ziare.com

#Donald Trump presedinte SUA, #Rusia Trump , #Stiri International