La Kremlin se discuta anexarea Ucrainei

Sambata, 08 Februarie 2014, ora 16:59
1290 citiri
La Kremlin se discuta anexarea Ucrainei

Expertii rusi au inceput sa utilizeze expresiile celui de-al doilea Razboi Mondial cand vorbesc despre solutia pentru "problema ucraineana" si sunt de parere ca anumite parti ale acestei tari ar trebui sa treaca sub controlul Rusiei.

Protestele anti-guvernamentale din Ucraina au devenit violente la mijlocul lunii ianuarie si au provocat demsia premierului Mikola Azarov. Pozitia presedintelui Viktor Ianukovici e tot mai subreda. Toti ochii sunt atintiti asupra presedintelui rus, Vladimir Putin, insa nimeni nu stie cum va proceda acesta, odata incheiat evenimentul sportiv de la Soci, Olimpiada de Iarna, scrie The Daily Beast.

Relatia Rusiei cu Ianukovici si amestecul Kremlinului in treburile acestei tari sunt chiar motivul pentru care s-au declansat protestele din Kiev.

Acum, politicienii si analistii rusi au inceput sa utilizeze cuvinte grele in legatura cu Ucraina. Un fost consilier al lui Putin, Andrei Illarionov, specialist in stiinte politice, a aratat ca Rusia este dornica ...citeste mai departe despre "La Kremlin se discuta anexarea Ucrainei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ucraina Rusia anexare, #Ucraina federalizare Rusia , #Stiri International