La ce sa ne asteptam de la prima vizita a lui Igor Dodon la Moscova

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 20:08
918 citiri

In timpul primei sale vizite oficiale peste hotare, pe care presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, o va intreprinde in Federatia Rusa, vor fi abordate in primul rand probleme ce intereseaza Moscova, nu Chisinaul, si nu vor fi obtinute rezultate concrete, estimeaza analisti de la Chisinau.

Potrivit RIA Novosti, Igor Dodon urmeaza sa aiba mai multe intrevederi la Moscova, inclusiv cu liderul rus Vladimir Putin. In cadrul vizitei sale oficiale, programata pentru 17 ianuarie, presedintele Republicii Moldova se va intalni cu reprezentanti ai conducerii la varf a Rusiei, dar si cu directorul 'Sberbank', Gherman Gref, presedintele 'Gazprom', Alexei Miller, precum si cu Patriarhul Moscovei, Kirill.

Administratia prezidentiala de la Chisinau nu a anuntat deocamdata care vor fi principalele teme ce vor fi abordate de Igor Dodon la Moscova, insa el a declarat anterior ca acestea vor tine de reluarea exportului de produse ...citeste mai departe despre "La ce sa ne asteptam de la prima vizita a lui Igor Dodon la Moscova" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dodon prima vizita Moscova, #Igor Dodon intalnire Putin , #Stiri International