La ce e bun razboiul: Adevaratii beneficiari ai fenomenului ISIL si ai crizei din Ucraina

Luni, 13 Octombrie 2014, ora 16:10
1194 citiri
La ce e bun razboiul: Adevaratii beneficiari ai fenomenului ISIL si ai crizei din Ucraina

Occidentul bombardeaza Statul Islamic in Siria si Irak, in timp ce Rusia este angajata intr-un conflict separatist in estul Ucrainei. Varsarea de sange a dominat titlurile din presa internatioanala pe timpul verii si, in ciuda suferintei provocate de aceste lupte, exista un castigator: industria apararii.

De cand teroristii de la ISIL si-au inceput ofensiva in luna iunie, cucerind vaste teritorii din Siria si Irak, productia din domeniu apararii a crescut. Astfel, razboiul modern este capabil sa dicteze noi rasturnari de situatie in "economia conflictului", se arata intr-o analiza a CNN.

Companiile americane Lockheed Martin, Raytheon, General Dynamics si Northrop Grumman au practicat preturi din ce in ce mai mari de cand fenomenul Statul Islamic a luat amploare. De asemenea, gigantul britanic BAE Systems a performat pe piata apararii in ultima perioada.

Vorbim asadar despre un boom in ceea ce priveste actiunile companiilor de aparare de la Razboiul din Golf (1991) si atacurile ...citeste mai departe despre "La ce e bun razboiul - Adevaratii beneficiari ai fenomenului ISIL si crizei din Ucraina" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România, al treilea mare producător de petrol din UE. Țările care o întrec
România, al treilea mare producător de petrol din UE. Țările care o întrec
Cei mai mari producători de petrol din Uniunea Europeană au fost, în 2022, Italia (4,5 milioane de tone), Danemarca (3,2 milioane de tone) şi România (3 milioane de tone), conform datelor...
#beneficiari razboi, #razboi Statul Islamic, #razboi Ucraina, #industrie aparare razboi , #Stiri International