Kurz anunta redeschiderea restaurantelor si lacasurilor de cult in Austria

Marti, 21 Aprilie 2020, ora 17:09
944 citiri
Kurz anunta redeschiderea restaurantelor si lacasurilor de cult in Austria
Foto: Arhiva Facebook/ Sebastian Kurz

Austria urmeaza sa relaxeze si mai mult masurile menite sa opreasca raspandirea noului coronavirus si sa autorizeze - de la 15 mai - redeschiderea restaurantelor si lacasurilor de cult, a anuntat marti cancelarul Sebastian Kurz.

Austria a fost unul dintre primele state membre ale Uniunii Europene (UE) care a prezentat, la inceputul lui aprilie, un plan de iesire din izolare, in cadrul caruia a redeschis saptamana trecuta magazine cu o suprafata de pana la 400 de metri patrati, magazine de bricolaj si gradini publice.

La 1 mai urmeaza sa fie redeschise saloanele de coafura, magazinele cu suprafata mai mare decat cea mentionata anterior, dar si centrele comerciale, relateaza Reuters.

In privinta institutiilor scolare, Guvernul a anuntat o reluare a cursurilor la inceputul lui mai in cazul claselor mari din ciclul secundar.

Kurz a anuntat marti, in aceasta conferinta de presa, ca celelalte institutii scolare urmeaza sa fie redeschise treptat incepand din 15 mai.

Urmareste LIVE cele mai cele mai importante informatii despre pandemia de coronavirus din Romania si din lume ...citeste mai departe despre "Kurz anunta redeschiderea restaurantelor si lacasurilor de cult in Austria" pe Ziare.com

#restaurante deschise Austria, #pandemie coronavirus Austria , #Stiri International