Ku Klux Klan il sustine de Trump si el n-are nicio problema cu asta

Sambata, 27 Februarie 2016, ora 10:43
1141 citiri
Ku Klux Klan il sustine de Trump si el n-are nicio problema cu asta
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Miliardarul Donald Trump are cei mai controversati sustinatori in campania sa pentru Casa Alba. Republicanul a atras simpatia Ku Klux Klan, un grup american care sustine suprematia rasei albe. Cativa astfel de fanatici au aparut in aceasta saptamana in celebrele lor pelerine lungi si albe la alegerile din statul Nevada.

Inaintea crucialei zile de 1 martie, cand au loc mai multe randuri de alegeri primare pentru stabilirea candidatilor la Casa Alba din partea celor doua partide mari: Republican si Democrat, Trump se confrunta cu grave acuzatii, inclusiv de agresiune sexuala.

In plus, nimeni nu a uitat retorica sa rasista cu privire la interzicerea intrarii musulmanilor in SUA si construirea unui zid de-a lungul frontierei pentru a tine afara mexicanii imigranti.

The Independent

Acum, odata cu sustinerea exprimata cat se poate de clar de grupul KKK, Trump a starnit un nou scandal, mai ales ca a refuzat sa condamne pe cei care cred ca oamenii albi si crestini sunt o rasa ...citeste mai departe despre "Ku Klux Klan il sustine de Trump si el n-are nicio problema cu asta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump Ku Klux Klan, #Ku Klux Klan sustine Trump alegeri , #Stiri International