Kerry, promisiune peste capul lui Obama? Marul discordiei, un spion israelian

Sambata, 28 Decembrie 2013, ora 16:00
1123 citiri
Kerry, promisiune peste capul lui Obama? Marul discordiei, un spion israelian
Foto: CNN

Secretarul de Stat american John Kerry a oferit, in cadrul negocierilor israelo-palestiniene, posibilitatea eliberarii cetateanului americano-israelian Jonathan Pollard, condamnat in SUA pentru spionaj, dar presedintele Barack Obama se opune, relateaza postul israelian Channel 10, citat de Haaretz.

In cadrul negocierilor cu palestinienii, Israelul urmeaza sa elibereze peste cateva zile 26 de detinuti palestinieni, a treia serie din totalul de patru. John Kerry ar fi oferit posibilitatea eliberarii lui Pollard in schimbul celei de-a patra serii de detinuti palestinieni inchisi in Israel.

Insa, potrivit Channel 10, se pare ca presedintele SUA, Barack Obama, nu aproba eliberarea lui Pollard.

In urma cu o saptamana, premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, sugera intentia de a include conditia eliberarii detinutului israelian Jonathan Pollard, inchis in SUA de 30 de ani pentru spionaj, in cadrul negocierilor de pace cu palestinienii, dupa dezvaluiri privind spionajul practicat de ...citeste mai departe despre "Kerry, promisiune peste capul lui Obama? Marul discordiei, un spion israelian" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#spion Israel eliberat SUA, #Obama Kerry eliberare Jonathan Pollard , #Stiri International