Jurnalist rus: Cum ar putea provoca SUA Al Treilea Razboi Mondial si ce interese are in Ucraina

Sambata, 21 Iunie 2014, ora 17:14
1494 citiri
Jurnalist rus: Cum ar putea provoca SUA Al Treilea Razboi Mondial si ce interese are in Ucraina
Foto: Ria Novosti

Evenimentele din ultima perioada din Ucraina, in special atacul unor manifestanti asupra Ambasadei Rusiei la Kiev, l-au determinat pe un jurnalist rus sa afirme ca tara condusa de Vladimir Putin este provocata sa declare razboi.

John Robles, editorialist al site-ului Vocea Rusiei, a vorbit despre Conventia de la Venetia din 1961 privind relatiile consulare, care a intrat in vigoare in 1964 si care a reprezentat un ghid pentru legaturile diplomatice dintre state.

Conventia de la Viena s-a dovedit a fi unul dintre cele mai respectate si de succes documente internationale din istorie, de care s-a tinut cont chiar si in vreme de razboi, sustine jurnalistul rus.

Ucraina rupe legaturile cu Rusia in domeniul militar - Zeci de firme, bantuite de faliment

"Asadar, atacul asupra Ambasadei Rusiei la Kiev este o infractiune de proportii internationale, care trebuie sa fie condamnata de intreaga comunitate mondiala.

Ucraina a devenit o natiune de derbedei, care actioneaza cu o totala ...citeste mai departe despre "Jurnalist rus: Cum ar putea provoca SUA Al Treilea Razboi Mondial si ce interese are in Ucraina" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia razboi Ucraina, #interese SUA Ucraina, #Porosenko separatisti, #razboi mondial Ucraina , #Stiri International