Jurnalist roman in Ucraina: Putin nu e intreg la cap. Sunt sanse sa ne pricopsim cu o alta Bosnie

Miercuri, 25 Iunie 2014, ora 15:27
1529 citiri
Jurnalist roman in Ucraina: Putin nu e intreg la cap. Sunt sanse sa ne pricopsim cu o alta Bosnie

Presedintele rus, Vladimir Putin, actioneaza ilogic, "nu este intreg la cap" si nu se va multumi doar cu anexarea Crimeii, sustine George Bodnaras, jurnalist si politolog roman din Cernauti.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Bodnaras spune ca, desi Petro Porosenko este cel mai potrivit presedinte pentru ucraineni, Kremlinul tot va avea o atitudine clar nerespectuoasa fata de el.

"E greu sa faci din Ucraina un caz de succes. Cu asemenea actiuni ale lui Putin si cu o politica de nepasare a Frantei, Germaniei, care nu vor conflict cu Rusia, sunt sanse sa ne pricopsim cu o alta Bosnie, divizata, fara speranta", ne-a declarat jurnalistiul din Cernauti.

Cu toate acestea, situatia reala din Ucraina este una destul de calma, in afara de cele doua regiuni Lugansk si Donetk, si, normal, Crimeea.

Credeti ca se va repeta scenariul din Crimeea in Donetk si Lugansk?

Mi-e greu sa raspund la aceasta intrebare. Cu toate ca sunt masterand in stiinte politice, n-am putut prognoza ...citeste mai departe despre "Jurnalist roman in Ucraina: Putin nu e intreg la cap. Sunt sanse sa ne pricopsim cu o alta Bosnie Interviu" pe Ziare.com

#interviu George Bodnaras Ucraina, #Ucraina Putin romani Cernauti , #Stiri International