Johnson si Trump asteapta cu nerabdare negocierea unui acord comercial "ambitios"

Marti, 17 Decembrie 2019, ora 07:18
935 citiri

Premierul britanic Boris Johnson si presedintele american Donald Trump au spus luni ca asteapta cu nerabdare sa continue cooperarea stransa, precum si negocierea unui "acord de liber schimb ambitios" in cadrul unei convorbiri telefonice, a informat Downing Street.

"Premierul a vorbit cu presedintele Trump, care l-a felicitat pentru rezultatul alegerilor generale", a declarat un purtator de cuvant din Downing Street.

"Au discutat despre importanta imensa a relatiei dintre Regatul Unit si SUA si si-au exprimat nerabdarea de a continua cooperarea stransa pe probleme precum securitatea si comertul, inclusiv negocierea unui acord ambitios de liber schimb".

Tot luni, ministrul britanic al finantelor Sajid Javid a discutat telefonic cu omologul sau american, Steve Mnuchin.

"Secretarul Mnuchin a salutat certitudinea oferita de rezultatele electorale ale saptamanii trecute si amandoi asteapta cu nerabdare sa lucreze impreuna anul viitor", a declarat purtatorul de cuvant al lui Javid.

"Conversatia lor s-a concentrat pe comert, in perspectiva discutiilor dintre Marea Britanie si SUA cu privire la oportunitatile viitoare ce vor urma Brexit-ului", a precizat sursa citata. ...citeste mai departe despre "Johnson si Trump asteapta cu nerabdare negocierea unui acord comercial "ambitios"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#TRump Boris Johnson acord comert , #Stiri International