Joe Biden ar putea deveni secretar de Stat, daca Hillary Clinton ajunge presedintele SUA

Vineri, 28 Octombrie 2016, ora 18:31
735 citiri
Joe Biden ar putea deveni secretar de Stat, daca Hillary Clinton ajunge presedintele SUA
Foto: Facebook/Joe Biden

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, este unul dintre principalii candidati pentru postul de secretar de Stat, alesi de echipa candidatei democrate Hillary Clinton.

Politico a relatat, joi seara, citand o sursa neprecizata, ca Hillary Clinton si consilierii ei au discutat despre cum sa-l abordeze pe Biden in privinta atribuirii postului, in caz ca fosta sefa a diplomatiei va castiga alegerile de la 8 noiembrie.

Majoritatea sondajelor nationale de opinie o crediteaza pe Hillary Clinton cu un avans important in fata lui Donald Trump in cursa pentru Casa Alba.

Joe Biden a devenit o voce respectata in politica externa in timpul celor 36 de ani in care a activat in Senatul SUA, unde a fost presedinte al Comisiei pentru Relatii Externe, fiind chiar coleg cu fosta prima doamna cand aceasta a fost senator de New York.

"Ar fi grozav si ei consuma mult timp incercand sa isi dea seama cum sa il convinga in caz ca ea va castiga", a declarat o sursa familiarizata cu activitatea echipei de ...citeste mai departe despre "Joe Biden ar putea deveni secretar de Stat, daca Hillary Clinton ajunge presedintele SUA" pe Ziare.com

#Joe Biden secretar Stat Clinton , #Stiri International