Jihadistii saracesc - Statul Islamic impune taxe absurde ca sa faca rost de bani

Luni, 18 Aprilie 2016, ora 10:51
1022 citiri

Veniturile gruparii jihadiste Stat Islamic au scazut cu aproximativ 30% fata de anul trecut, obligand organizatia extremista sa introduca noi impozite in teritoriile aflate sub controlul sau, intre care si o taxa pentru repararea antenelor parabolice, potrivit unui studiu publicat luni.

"In martie 2016, veniturile lunare ale Stat Islamic au scazut la 56 de milioane de dolari", a declarat Ludovico Carlino, analist sef la IHS Jane, institut specializat care publica in mod regulat rapoarte cu privire la teritoriile aflate sub controlul Stat Islamic, relateaza AFP.

"La mijlocul anului 2015, totalul veniturilor lunare ale Stat Islamic se ridica la circa 80 de milioane de dolari (71 milioane de euro) ", precizeaza analistul.

Bombardamentele nu au oprit Statul Islamic sa scoata un profit urias de pe urma petrolului

Un raport al IHS, care se bazeaza pe informatii preluate din mass-media sociale si din surse prezente in Siria si Irak, afirma, de asemenea, ca productia petroliera in ...citeste mai departe despre "Jihadistii saracesc - Statul Islamic impune taxe absurde ca sa faca rost de bani" pe Ziare.com

#venituri Statul Islamic, #venituri saracit Statul Islamic, #bani Statul Islamic , #Stiri International