Jihadisti arestati pe aeroportul din Istanbul: Pretindeau ca sunt refugiati in drum spre Germania

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 16:54
887 citiri
Jihadisti arestati pe aeroportul din Istanbul: Pretindeau ca sunt refugiati in drum spre Germania
Foto: Facebook/Istanbul Ataturk Airport (IST)

Opt persoane au fost arestate pe aeroportul din Istanbul, fiind suspectate ca fac parte din gruparea terorista Statul Islamic. Jihadistii pretindeau ca sunt refugiati care vor sa ajunga in Germania.

Surse din Politia turca au declarat ca unul dintre suspecti avea asupra lui un desen de mana, mai exact o ruta din Turcia in Germania, prin Grecia, Serbia si Ungaria, informeaza Daily Express.

Autoritatile cred ca barbatii arestati sunt, in realitate, militanti ai Statului Islamic care intentionau sa ajunga in Germania prefacandu-se ca sunt refugiati.

Agentia Anadolu a relatat ca grupul a ajuns in Istanbul din Casablanca, Maroc, si a fost interogat de catre politisti pe Aeroportul Ataturk.

Asta dupa ce un apropiat al lui John Jihadistul a fost arestat, vinerea trecuta, la Istanbul. El era in drum spre Europa, unde urma sa participe la organizarea unui atentat terorist.

Apropiat al lui John Jihadistul, arestat in drum spre Europa, unde venea sa ...citeste mai departe despre "Jihadisti arestati pe aeroportul din Istanbul: Pretindeau ca sunt refugiati in drum spre Germania" pe Ziare.com

#jihadisti arestati Istanbul, #teroristi arestati aeroport Istanbul , #Stiri International