Jean-Claude Juncker dezbate, miercuri, viitorul Europei cu 300 de tineri, la Sibiu

Miercuri, 08 Mai 2019, ora 00:00
1091 citiri
Jean-Claude Juncker dezbate, miercuri, viitorul Europei cu 300 de tineri, la Sibiu
Foto: Facebook Jean Claude Junker

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va participa miercuri, la Sibiu, alaturi de presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, la o dezbatere despre viitorul Europei, cu 300 de tineri din statele membre ale Uniunii Europene.

"Miercuri, 8 mai, ora 18:00 (EET), presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, participa, la Sibiu, alaturi de presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, la o dezbatere despre viitorul Europei cu 300 de tineri din statele membre ale Uniunii Europene. Dezbaterea incheie lucrarile unui forum dedicat tinerilor din Uniunea Europeana - "Sa modelam viitorul Europei impreuna!", organizat la Sibiu de Comisia Europeana", se arata intr-un comunicat de presa al Comisiei Europene.

Potrivit sursei citate, la forum vor participa si comisarul european Marianne Thyssen, responsabil pentru ocuparea fortei de munca, afaceri sociale, competente si mobilitatea fortei de munca, si comisarul european pentru educatie, cultura, tineret si sport, Tibor Navracsics.

"Joi, 9 mai, presedintele Jean-Claude Juncker va participa la reuniunea informala (summit-ul de la Sibiu) a celor 27 de sefi de stat sau de guvern din Uniunea Europeana", mai precizeaza Comisia Europeana. ...citeste mai departe despre "Jean-Claude Juncker dezbate, miercuri, viitorul Europei cu 300 de tineri, la Sibiu" pe Ziare.com

#Junker Sibiu viitor Europa , #Stiri International