Jaf de sute de mii de euro la un magazin de ceasuri de lux din Paris

Marti, 09 Mai 2017, ora 21:55
970 citiri
Jaf de sute de mii de euro la un magazin de ceasuri de lux din Paris
Foto: Arhiva Pixabay

O ceasornicarie de lux, situata pe celebrul bulevard Champs Elysee din Paris, a fost jefuita, marti dimineata, de catre doi indivizi, care au sustras de acolo bunuri a caror valoare este estimata la sute de mii de euro.

Cei doi hoti inarmati cu pistoale au patruns in magazin la putin timp dupa ora 09:00 GMT, iar dupa ce au terminat jaful au fugit cu un scuter, transmite AFP.

Potrivit unei surse din politie, un angajat al magazinului a incercat sa se opuna, dar a primit o bata in cap.

In luna februarie, au fost arestati opt barbati banuiti ca au participat la Paris la un furt de ceasuri de lux in valoare de circa 300.000 de euro.

Anul trecut, cand a fost consemnat si spectaculosul jaf asupra vedetei americane Kim Kardashian, in zona pariziana s-au inregistrat 284 de jafuri armate, cifra in scadere cu 29,7% fata de anul anterior.

Dintre jafurile de acest fel comise de la inceputul anului in curs in Franta, cel mai semnificativ a avut loc la jumatatea lunii ianuarie la Cannes, pe bulevardul Croisettes. Un individ in varsta de circa 30 de ani, care a intrat intr-un magazin de bijuterii de lux pretinzand ca este un client, a furat bijuterii in valoare de 15 milioane de euro si a reusit apoi sa fuga.

Citeste si Jaf ca-n filme: Un roman s-a dat expert in bijuterii si a furat diamante de 5,2 milioane de euro in Franta ...citeste mai departe despre "Jaf de sute de mii de euro la un magazin de ceasuri de lux din Paris" pe Ziare.com

#jaf magasin ceasuri Paris , #Stiri International