Jaf ca în filme pe aeroportul internațional din Moscova. Bărbați înarmați cu mitraliere au furat 4 milioane de dolari

Joi, 10 Noiembrie 2022, ora 21:41
285 citiri
Jaf ca în filme pe aeroportul internațional din Moscova. Bărbați înarmați cu mitraliere au furat 4 milioane de dolari
Aeroportul Internațional Domodedovo FOTO Wikipedia

Mai multe persoane înarmate cu mitraliere au furat de pe Aeroportul Internațional Domodedovo din Moscova saci în care se aflau 4 milioane de dolari, a anunțat joi, 10 noiembrie, TASS.

”Pe aeroportul Domodedovo, persoane neidentificate înarmate cu mitraliere s-au deplasat până la una dintre ieșiri, unde au sustras saci care conțineau numerar de la doi bărbați. Prejudiciul se ridică la aproximativ”, a declarat o sursă din cadrul forțelor de securitate.

Infractorii au fugit apoi cu două mașini, un Lexus și o Toyota Land Cruiser, de asemenea furate, fiind căutați de oamenii legii.

Potrivit Kommersant, cei doi bărbați care au fost jefuiți sunt din Kârgâzstan și veniseră în Rusia pentru a cumpăra o afacere.

”De îndată ce au declarat banii și au părăsit aeroportul cu sacii plini de numerar, două mașini s-au apropiat de ei și au amenințat oameni cu mitraliere”, potrivit canalului de Telegram Baza.

Cele două mașini cu care au fugit infractorii au fost găsite într-o pădure.

Aeroportul Internațional Domodedovo se află la circa 42 de kilometri sud-vest de centrul Moscovei. ...citeste mai departe despre "Jaf ca în filme pe aeroportul internațional din Moscova. Bărbați înarmați cu mitraliere au furat 4 milioane de dolari" pe Ziare.com

#jaf, #Rusia, #aroport international, #Moscova, #Domodedovo , #Stiri International