Ivanka Trump ar fi folosit un cont privat de mail pentru corespondenta oficiala

Marti, 20 Noiembrie 2018, ora 12:30
967 citiri
Ivanka Trump ar fi folosit un cont privat de mail pentru corespondenta oficiala
Foto: Facebook/Ivanka Trump

Ivanka Trump, fiica presedintelui american, ar putea fi vinovata de incalcarea reglementarilor federale din SUA, daca se confirma ca a folosit un cont privat de mail pentru coordonarea unor activitati guvernamentale.

Washington Post scrie ca un birou de avocatura care o reprezinta pe Ivanka Trump a declarat ca aceasta a folosit un cont privat de corespondenta electronica, dar niciunul din mesaje nu continea informatii secrete si majoritatea se refereau la programarea activitatilor, arata Reuters.

Aceeasi sursa a precizat ca ea nu a mai folosit contul respectiv dupa ce i s-au adus la cunostinta reglementarile aplicabile.

In campania sa electorala din 2016, Donald Trump a atacat-o pe contracandidata sa democrata, Hillary Clinton, pentru utilizarea unui server privat de mail in perioada cand a fost secretar de Stat al SUA, precum si pentru stergerea unui volum mare de date.

Reuters observa ca si ginerele presedintelui Trump, Jared Kushner, de asemenea consilier la Casa Alba, a folosit un cont privat de mail, desi subiectul corespondentei lui Clinton a fost notoriu si s-a aflat in centrul atentiei publice timp de cateva luni.

Citeste si Ivanka Trump, ambasadoare SUA la ONU? O propunere "dinamita", sustine tatal-presedinte ...citeste mai departe despre "Ivanka Trump ar fi folosit un cont privat de mail pentru corespondenta oficiala" pe Ziare.com

#Ivanka Trump email privat corespondenta guvernamentala , #Stiri International