Israelul vrea unda verde pentru a ataca Iranul, daca e incalcat acordul nuclear: Sa oprim terorismul!

Luni, 13 Aprilie 2015, ora 13:43
1070 citiri
Israelul vrea unda verde pentru a ataca Iranul, daca e incalcat acordul nuclear: Sa oprim terorismul!
Foto: The Jerusalim Post

Israelul negociaza o intelegere cu Statele Unite care sa permita o actiune militara impotriva Iranului daca regimul islamist de la Teheran nu va respecta acordul in domeniul nuclear cu marile puteri, potrivit formatiunii israeliene de centru-stanga Uniunea Sionista.

Isaac Herzog si Tzipi Livni, liderii aliantei Uniunea Sionista, au prezentat "un plan alternativ de actiune" privind programul nuclear iranian, considerat o amenintare de catre Israel, informeaza Jerusalem Post.

Potrivit unor oficiali israelieni, Uniunea Sionista s-a consultat cu oficiali din cadrul Administratiei Barack Obama si cu congresmeni republicani in procesul de elaborare a planului alternativ.

"Marile puteri trebuie sa clarifice ca, in cazul in care Iranul va incerca sa fabrice arme nucleare, toate actiunile, inclusiv optiunea militara, trebuie sa fie disponibile", solicita Uniunea Sionista.

"In contextul negocierilor marilor puteri cu Iranul, Israelul si Statele Unite trebuie sa ajunga la un acord ...citeste mai departe despre "Israelul vrea unda verde pentru a ataca Iranul, daca e incalcat acordul nuclear: Sa oprim terorismul!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Israel atac Iran, #Iran acord nuclear , #Stiri International