Iran: Armele nucleare ale Israelului - o amenintare pentru pacea globala

Duminica, 11 Mai 2014, ora 09:35
1203 citiri
Iran: Armele nucleare ale Israelului - o amenintare pentru pacea globala
Foto: Fars News

Un inalt oficial din echipa de negociatori nucleari ai Iranului a cerut semnatarilor Tratatului de neproliferare a armelor nucleare sa forteze Israelul sa semneze acest acord.

Arsenalul nuclear al Israelului reprezinta o amenintare majora pentru pacea si securitatea mondiala, a declarat diplomatul iranian.

Iranul, care a semnat Tratatul de neproliferare (TNP), a cerut eliminarea tuturor armelor de distrugere in masa din intreaga lume, potrivit agentiei de stiri iraniene FARS News.

"Tarile din Miscarea de Nealiniere (MNA) sustinute de multe alte state considera ca politicile regimului sionist (din Israel) si opozitia sa, fata de crearea unei regiuni libere de arme nucleare in Orientul Mijlociu, este cel mai important factor care contribuie la esecul TNP de a-si atinge obiectivele de neproliferare a armelor nucleare in Orientul Mijlociu", a declarat Hamid Baeedinejad, director general pentru afaceri politice in cadrul Ministerului de Externe din Iran.

"Tarile semnatare ale ...citeste mai departe despre "Iran: Armele nucleare ale Israelului - o amenintare pentru pacea globala" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#declaratie Iran arme Israel, #armele nucleare Israel amenintare, #Israel tratat neproliferare nucleara, #Israel amenintare pacea mondiala, #Iran eliminare arme nucleare , #Stiri International