Invazia imigrantilor la Budapesta: "Omorati-ma, omorati-ma!"; "Germania!"; "Nu tabara!"

Vineri, 04 Septembrie 2015, ora 08:15
921 citiri

O femeie culcata pe sine, in fata politistilor, strangandu-si copilul in brate, se afla printre imigrantii care refuzau joi sa renunte la trenul catre frontiera cu Austria, denuntand o "capcana" a autoritatilor, care vor sa-i transfere in tabere de refugiati.

"Omorati-ma, omorati-ma! Prefer sa mor decat sa merg intr-o tabara!", striga un irakian catre politisti, in fata camerelor de luat vederi, inaintea trenului oprit in mica gara Bicske, situata la aproximativ 40 de kilometri de Budapesta, relateaza AFP online.

"SOS!", "Germany!", "No camp!" strigau alti imigranti, majoritatea sirieni, care cereau sa-si poata continua calatoria pomisa, pana la frontiera cu Austria.

Garnitura verde a companiei MAV, luata cu asalt de cel putin 200 de imigranti joi, inainte de pranz, urma - oficial - sa ajunga la Szombathely si Sopron, doua orase de frontiera.

Insa, cand a ajuns la Bicske, dupa cateva zeci de kilometri, trenul s-a oprit, iar politia a incercat sa debarce pasagerii, cu ...citeste mai departe despre "Invazia imigrantilor la Budapesta: "Omorati-ma, omorati-ma!"; "Germania!"; "Nu tabara!"" pe Ziare.com

#imigranti gara Budapesta, #imigranti Ungaria, #trenuri oprite Ungaria , #Stiri International