Increderea populatiei in institutii, la pamant - Ebola, Ucraina si avioanele prabusite, printre cauze

Vineri, 23 Ianuarie 2015, ora 23:37
671 citiri
Increderea populatiei in institutii, la pamant - Ebola, Ucraina si avioanele prabusite, printre cauze
Foto: Adevarul

Increderea publica in institutii a scazut considerabil, ajungand la nivelurile de la inceputul crizei financiare din 2009, potrivit Barometrului Increderii pe anul 2015.

Studiul a fost realizat de compania internationala de PR Edelman, citata de Adevarul, si prezentat la Forumul Economic din Davos, Elvetia.

Cercetarea arata ca increderea populatiei in guvern, mediu de afaceri, ONG-uri si presa a scazut la sub 50% in doua treimi dintre tarile incluse in studiu, inclusiv in Statele Unite, Germania si Japonia.

"Scaderea dramatica a increderii in toate institutiile a fost determinata de evenimentele inimaginabile si imprevizibile care s-au intamplat in 2014.

Raspandirea Ebola in Africa de Vest, disparitia avionului 370 apartinand Malayisian Airlines insotita de alte doua catastrofe aeriene, arestarea unor oficiali guvernamentali din China, invadarea Ucrainei de catre Rusia, scandalul legat de manipularea ...citeste mai departe despre "Increderea populatiei in institutii, la pamant - Ebola, Ucraina si avioanele prabusite, printre cauze" pe Ziare.com

#incredere populatie guverne, #incredere populatie presa, #incredere populatie ONG , #Stiri International