Incercari disperate de a salva Grecia: Tsipras vine cu idei noi pe ultima suta de metri

Duminica, 21 Iunie 2015, ora 17:11
963 citiri
Incercari disperate de a salva Grecia: Tsipras vine cu idei noi pe ultima suta de metri
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul grec Alexis Tsipras i-a sunat duminica pe liderii europeni si le-a prezentat propunerile sale pentru "un acord cu beneficii comune" menit sa puna capat crizei din tara sa.

Prim-ministrul elen a facut sugestiile in cadrul unor discutii telefonice cu cancelarul german Angela Merkel, presedintele francez Francois Hollande si liderul Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, cu o zi inainte de summit-ul crucial care va avea loc luni, la Bruxelles, scrie Daily Star, care citeaza AFP.

Tsipras spera ca, prin propunerile sale, sa se ajunga la o "solutie definitiva" pentru impasul in care se afla de o lunga si agitata perioada Guvernul de la Atena si creditorii Greciei.

Statul elen a anuntat inca de sambata ca va face o noua propunere creditorilor internationali, pentru a ajunge la o intelegere cu privire la datoria sa.

Anuntul vine in conditiile in care ministrul elen de Finante a solicitat cancelarului german Angela Merkel sa ia o "decizie clara" la summit-ul de urgenta al ...citeste mai departe despre "Incercari disperate de a salva Grecia: Tsipras vine cu idei noi pe ultima suta de metri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tsipras propuneri Grecia, #summit Bruxelles propuneri Tsipras , #Stiri International