Inceputul sfarsitului? Echipa FMI se retrage de la negocierile cu Grecia

Joi, 11 Iunie 2015, ora 19:58
999 citiri
Inceputul sfarsitului? Echipa FMI se retrage de la negocierile cu Grecia
Foto: Ziare.com

Fondul Monetar International a anuntat, joi, ca echipa sa de negociatori a parasit Bruxelles-ul, intrucat nu a reusit sa inregistreze progrese in privinta incheierii unui acord cu Grecia, acord care ar fi ajutat tara sa evite intrarea in incapacitate de plata.

"Mingea este foarte mult in terenul Greciei. Exista deosebiri majore intre echipa FMI si cea a Greciei in majoritatea domeniilor cheie. In ultimul timp, nu s-au inregistrat progrese in atenuarea acestor diferente", a afirmat purtatorul de cuvant al FMI, Gerry Rice, la o intalnire cu jurnalistii, la Washington, transmite Bloomberg.

Merkel ii cere Greciei sa accepte macar una dintre reformele propuse

Comisia Europeana a primit, marti, noi propuneri din partea Greciei, care vrea sa ajunga la un acord cu UE, BCE si FMI pentru a primi transa de 7,2 miliarde de euro si a evita intrarea in incapacitate de plata.

Un oficial UE a apreciat ca propunerile trimise de Atena creditorilor internationali nu sunt suficiente pentru a ...citeste mai departe despre "Inceputul sfarsitului? Echipa FMI se retrage de la negocierile cu Grecia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#FMI retrage negocieri Grecia, #echipa FMI Grecia, #FMI negocieri Grecia , #Stiri International