Incepe summit-ul NATO: Ce fac Basescu, Dusa si Corlatean in Tara Galilor

Joi, 04 Septembrie 2014, ora 10:37
1177 citiri
Incepe summit-ul NATO: Ce fac Basescu, Dusa si Corlatean in Tara Galilor

Presedintele Traian Basescu, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, si ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, vor participa, in perioada 4-5 septembrie, la summit-ul NATO din Tara Galilor.

Seful statului va fi prezent la primirea oficiala a sefilor de stat si/sau de guvern ale tarilor aliate si partenere NATO, a sefilor de delegatii si a sefilor de organizatii internationale de catre secretarul general al Aliantei, Anders Fogh Rasmussen, si de catre prim-ministrul Marii Britanii, David Cameron.

De asemenea, va participa la ceremonia de deschidere a summit-ului, la sesiunea cu tema Afganistan, la lucrarile Comisiei NATO - Ucraina la nivel de sefi de stat si/sau de guvern, la receptia oferita de printul Charles, precum si la dineul de lucru al delegatilor.

Basescu anunta avioane NATO pe teritoriul Romaniei si cere redefinirea relatiei NATO-Rusia

Vineri, presedintele Basescu va participa la parada aviatica, la sesiunea lucrarilor Consiliului Nord-Atlantic (NAC) si ...citeste mai departe despre "Incepe summit-ul NATO: Ce fac Basescu, Dusa si Corlatean in Tara Galilor" pe Ziare.com

#summit NATO Tara Galilor, #NATO Basescu Ucraina , #Stiri International