Incendiul de la Notre-Dame ar fi fost cauzat de un scurtcircuit

Joi, 18 Aprilie 2019, ora 21:37
1176 citiri

Un oficial al politiei din Franta a informat ca investigatorii considera ca un scurtcircuit este cauza cea mai probabila a incendiului de la catedrala Notre-Dame de Paris.

Oficialul, care a vorbit sub conditia anonimatului despre investigatia aflata in desfasurare, a informat ca investigatorii inca nu pot lucra in interiorul catedralei din motive de siguranta.

El a declarat pentru Associated Press ca monumentul este in continuare consolidat prin scanduri de lemn pentru a sustine anumite parti din pereti care sunt fragile.

La trei zile dupa incendiul care a devastat edificiul, mai multe parti ale catedralei Notre-Dame de Paris risca sa se prabuseasca. Ministrul Culturii Franck Riester a detaliat aceste "puncte de fragilitate majora".

Donatiile celor mai bogate familii si companii pentru Notre-Dame provoaca o dezbatere in contextul crizei socialeMacron promite reconstruirea Catedralei Notre-Dame in cinci aniIncendiu la Notre-Dame: Marea orga nu a ars, dar este in pericolNotre Dame, in flacari - Cum arata prima pagina a ziarelor lumii (Foto) ...citeste mai departe despre "Incendiul de la Notre-Dame ar fi fost cauzat de un scurtcircuit" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Catedrala Notre Dame incendiu , #Stiri International