Inca trei zile pana la investirea lui Donald Trump: Pana la urma ce vedete vin?

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 10:33
927 citiri
Inca trei zile pana la investirea lui Donald Trump: Pana la urma ce vedete vin?
Foto: Twitter/Donald Trump

Mai sunt trei zile pana la marea ceremonie de investire a presedintelui ales in SUA, Donald Trump. Conform traditiei, cu o zi inainte de investire, un concert mamut are loc, la care ar trebui sa ia parte "crema" artistilor.

La concertul de dinainte de investirea lui Obama au urcat pe scena Bruce Springsteen, Stevie Wonder si Beyonce, acoperind o gama variata de gusturi si de segmente de varsta. Cine va veni sa cante insa in cinstea celui de-al 45 presedinte?

Conform The Independent, lista nu e nici foarte lunga si nici una care sa cuprinda vedete de talia celor care au cantat in cinstea lui Obama.

Nu sunt foarte multi cei care au confirmat ca vor urca pe scena. Se stie ca va canta Toby Keith, un artist country cunoscut mai ales pentru piesa "Should've Been A Cowboy". Acesta a declarat recent, in contextul in care multi artisti au refuzat sa participe la ceremoniile legate de investirea lui Trump, ca nu are de ce sa ceara scuze ca urca pe scena, pentru ca o face "pentru tara si ...citeste mai departe despre "Inca trei zile pana la investirea lui Donald Trump: Pana la urma ce vedete vin?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceremonie investire Trump, #vedete investire Trump, #artisti confirmati ceremonii Trump , #Stiri International