Inca o tara UE vrea sa construiasca un gard anti-imigranti: Vom fi lasati singuri

Vineri, 23 Octombrie 2015, ora 11:50
760 citiri
Inca o tara UE vrea sa construiasca un gard anti-imigranti: Vom fi lasati singuri
Foto: Facebook/dr. Miro Cerar - uradni profil

Slovenia nu exclude constructia unui gard anti-imigranti daca UE nu ii aduce suficienta sustinere in cursul summit-ului de duminica, a declarat prim-ministrul Miro Cerar.

"Avem in vedere si aceasta optiune, dar momentul nu a venit inca. Speram inca la o solutie europeana, dar daca ne pierdem speranta la acest nivel, daca duminica nu obtinem suficient, atunci totul va fi posibil pentru ca vom fi lasati singuri", a declarat premierul sloven la televiziunea publica in noaptea de joi spre vineri, citat de AFP.

Premierul sloven a insistat asupra faptului ca un astfel de gard la frontiera croata nu ar putea fi luat in calcul decat in ultima instanta, in primul rand din motive operationale.

Fotografia zilei: Record de refugiati in SloveniaAmenintata de valul de imigranti, Slovenia ia o decizie radicalaRefugiati in Slovenia - Au dat foc la paturi, au distrus corturile: Lasati-ne sa plecam!Refugiatii, la coada sa treaca granita sarbo-croata, in drum spre Slovenia (Video)

"Frontiera ...citeste mai departe despre "Inca o tara UE vrea sa construiasca un gard anti-imigranti: Vom fi lasati singuri" pe Ziare.com

#Slovenia gard imigranti granita , #Stiri International