Inca o problema pe relatia Chisinau - Occident: Omul Rusiei a castigat detasat alegerile in Gagauzia

Luni, 23 Martie 2015, ora 08:13
820 citiri
Inca o problema pe relatia Chisinau - Occident: Omul Rusiei a castigat detasat alegerile in Gagauzia
Foto: Moldova Curata

Candidatul independent Irina Vlah, cu viziuni pro-ruse, a fost aleasa bascan al regiunii autonome Gagauzia din Republica Moldova, castigand peste 51 la suta din voturi, a anuntat luni Comisia Electorala Centrala, prezentand rezultatele oficiale preliminare ale alegerilor de duminica.

"Numaratoarea voturilor se apropie de sfarsit, dar se poate spune cu siguranta ca Irina Vlah a castigat, cu peste 50 de la suta din voturi, din primul tur", a declarat seful Comisiei Electorale Centrale, Valentin Kara, pentru agentia de presa rusa Tass.

Comisia a anuntat ca Vlah a castigat 51,01 la suta din voturi, iar principalul ei rival, Nicolai Dudoglo, 19,05 la suta. Valeri Ianioglo s-a clasat pe locul al treilea cu 7,96 la suta, iar fostul lider al autonomiei, Dmitri Croitor, pe locul al patrulea, cu 6,2 la suta. Ceilalti sase candidati au obtinut intre 0,5 si 5 la suta.

In total, ...citeste mai departe despre "Inca o problema pe relatia Chisinau - Occident: Omul Rusiei a castigat detasat alegerile in Gagauzia" pe Ziare.com

#alegeri Gagauzia, #candidat Rusia castigat Gagauzia , #Stiri International