Inca doi nemti au fost arestati in Turcia. Merkel anunta ca Berlinul va "reactiona decisiv"

Vineri, 01 Septembrie 2017, ora 21:59
638 citiri
Inca doi nemti au fost arestati in Turcia. Merkel anunta ca Berlinul va "reactiona decisiv"
Foto: Arhiva/Ziare.com

Cancelarul german Angela Merkel a criticat ferm vineri arestarea altor doi cetateni germani in Turcia, afirmand ca Berlinul trebuie sa reactioneze decisiv si poate isi va regandi relatiile cu Ankara.

Angela Merkel a afirmat ca, in aceste conditii, nu vede oportuna continuarea discutiilor cu Ankara in legatura cu participarea sa la uniunea vamala a Uniunii Europene.

"Trebuie sa reactionam decisiv", a declarat Merkel in orasul german Nurnberg. Avand in vedere ultimele evenimente, sefa guvernului german a afirmat ca este "probabil necesar sa regandim" relatiile cu Ankara.

Un purtator de cuvant al guvernului german a anuntat vineri ca doi cetateni germani au fost arestati "din motive politice" in Turcia, ridicand la 12 numarul germanilor pe care Berlinul ii considera a fi detinuti politici in aceasta tara.

Numeroase persoane cu cetatenie europeana au fost retinute in ultimul an in Turcia, multe fiind acuzate de implicarea in tentativa de lovitura de stat de anul trecut impotriva presedintelui Recep Tayyip Erodgan. ...citeste mai departe despre "Inca doi nemti au fost arestati in Turcia. Merkel anunta ca Berlinul va "reactiona decisiv"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Angela Merkel reactie Turcia arestat germani , #Stiri International