In sfarsit, Trump recunoaste: Obama s-a nascut in Statele Unite

Vineri, 16 Septembrie 2016, ora 20:50
746 citiri
In sfarsit, Trump recunoaste: Obama s-a nascut in Statele Unite
Foto: Facebook/ Barack Obama

Donald Trump a recunoscut vineri ca presedintele Barack Obama s-a nascut in Statele Unite, o schimbare de pozitie spectaculoasa care pune capat unor indoieli pe aceasta tema pe care miliardarul le alimenta de mai multi ani.

"Presedintele Obama s-a nascut in Statele Unite, punct final", a declarat candidatul republican la Casa Alba, relateaza AFP.

El a pus astfel capat unei polemici a teoriei complotului datand din prima campanie prezidentiala a lui Barack Obama, in 2008, pe care a alimentat-o cu pasiune. Insa Trump a acuzat-o in trecere pe Hillary Clinton si campania ei din 2008 ca a inceput aceasta polemica, ceea ce toti expertii dezmint.

Intr-un interviu publicat joi seara, Trump a refuzat sa raspunda la intrebarea cu privire la locul de nastere al lui Obama, care si-a publicat in 2011 actul de nastere ce atesta ca s-a nascut in Hawaii in 1961.

Citeste si ce a declarat Trump despre certificatul de nastere al lui Obama, in 2011

"Voi raspunde la aceasta intrebare la ...citeste mai departe despre "In sfarsit, Trump recunoaste: Obama s-a nascut in Statele Unite" pe Ziare.com

#Trump loc nastere Obama, #Trump Hillary Clinton nastere Obama, #Trump Clinton certificat nastere Obama , #Stiri International