In cautarea unui secretar de Stat, Trump l-a primit pe Petraeus, fostul sef condamnat al CIA

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 07:28
896 citiri
In cautarea unui secretar de Stat, Trump l-a primit pe Petraeus, fostul sef condamnat al CIA
Foto: Arhiva CIA

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, l-a primit luni, timp de circa o ora, la Trump Tower din New York, pe generalul in rezerva David Petraeus, fost director al CIA, unul dintre pretendentii la postul de secretar de Stat (ministru de Externe).

Procesul de recrutare pentru acest post prestigios al Guvernului suscita aparent lupte interne in randul echipei de tranzitie a lui Donald Trump, o parte a sustinatorilor viitorului presedinte opunandu-se public nominalizarii lui Mitt Romney, un mai vechi adversar al candidatului republican, transmite AFP.

David Petraeus, un general de 64 de ani, s-a aflat la comanda in teatrele de operatiuni din Irak si Afganistan, inainte de a conduce CIA in 2011 si 2012 si de a demisiona din cauza unei aventuri extraconjugale.

In 2012, FBI a descoperit ca, atunci cand era inca militar, Petraeus i-a oferit iubitei si biografei sale Paula Broadwell informatii ultrasecrete, incalcandu-si flagrant obligatiile.

Scandalul care a urmat l-a obligat sa ...citeste mai departe despre "In cautarea unui secretar de Stat, Trump l-a primit pe Petraeus, fostul sef condamnat al CIA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump secretat de stat Petraeus, #Trump secretar de stat , #Stiri International