Imigrantii au blocat gara din Budapesta

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 11:39
1034 citiri

Autoritatile de la Budapesta au inchis pe termen nelimitat principala gara a orasului, marti dimineata, din cauza numarului mare de imigranti care asteapta in statie.

Niciun tren nu pleaca din gara si niciunul nu ajunge, pana la noi instiintari, a transmis purtatorul de cuvant al companiei feroviare de stat, citat de Reuters.

Sute de imigranti asteapta in gara, iar celorlalti calatori li s-a spus sa paraseasca principala statie a capitalei maghiare. De asemenea, politistii au fost trimisi la intrarea principala in vama, transmite agentia maghiara de stiri MTI.

Trenuri incarcate cu imigranti au ajuns in Austria si Germania, luni, plecand din Ungaria. Reglementarile Uniunii Europene privind cererile de azil au cedat din pricina tensiunilor provocate de valul fara precedent al imigratiei din Uniunea Europeana.

Astfel, prin inchiderea garii, se incearca impiedicarea imigrantilor sa ajunga in cele doua tari aflate la vestul Ungariei, scrie Metro. In plus, intre acestia au avut ...citeste mai departe despre "Imigrantii au blocat gara din Budapesta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#imigranti gara Budapesta, #gara blocata Budapesta, #criza imigranti Ungaria , #Stiri International