Imagini cutremuratoare din timpul atentatului asupra unui restaurant din Paris (Video)

Joi, 19 Noiembrie 2015, ora 17:48
903 citiri
Imagini cutremuratoare din timpul atentatului asupra unui restaurant din Paris (Video)
Foto: Captura YouTube/Daily Mail

Teroarea prin care au trecut francezii iesiti vineri seara in oras, in timpul atacurilor din Paris, este greu de descris. Insa un clip aparut joi, care surprinde atentatul de la unul dintre restaurante, face cat o mie de cuvinte.

Scenele din restaurant au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar inregistrarea arata cum victimele atentatului incearca disperate sa isi salveze viata, scrie Russia Today.

#JeSuisChien - Diesel, catelul erou de la Paris, omagiat in intreaga lume

Este vorba despre un restaurant in fata caruia un terorist a deschis focul asupra oamenilor. Clipul, publicat de Daily Mail, arata cum localul este asaltat de gloante, iar oamenii din interior incearca sa se adaposteasca pe unde apuca.

Clientii si ospatarii se ascund dupa bar sau sub mese, incercand sa se fereasca de ploaia de gloante care ricoseaza de peste tot. Unii dintre oamenii care stateau la mesele de pe terasa din fata restaurantului intra in local, altii fug din calea atacatorului pe ...citeste mai departe despre "Imagini cutremuratoare din timpul atentatului asupra unui restaurant din Paris (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#video restaurant atac Paris, #terorist Paris restaurant , #Stiri International