Ideea inedita a unui cuplu din Berlin: Site-ul care ii ajuta pe refugiati sa-si gaseasca o casa

Miercuri, 02 Septembrie 2015, ora 12:30
861 citiri
Ideea inedita a unui cuplu din Berlin: Site-ul care ii ajuta pe refugiati sa-si gaseasca o casa
Foto: Digi 24 TV

Un cuplu din Berlin a lansat un site care ii ajuta pe refugiati sa isi gaseasca o locuinta. Proiectul vine in ajutorul imigrantilor care stau claie peste gramada in centre de cazare si care vor sa se mute de acolo.

Platforma online, care se numeste Refugees Welcome, a ajutat pana acum 124 de persoane sa isi gaseasca o camera in locuinta cuiva, in Germania si Austria, arata Newsweek.

Fondatorii proiectului, Jonas Kakoschke si iubita sa Mareike Geiling, au declarat, intr-un interviu la postul de radio american NPR, ca spera sa ajute mai multe persoane din cele 200.000 care au aplicat pentru azil in Germania.

Politia din Munchen, coplesita de ajutoarele pentru imigranti: Ajunge!

"Nu ne place ideea ca acesti oameni sa stea in locuri alaturi de foarte multe alte persoane. Multi azilanti trebuie sa stea acolo ani intregi... nefacand nimic, pentru ca nu au voie sa faca ceva", a subliniat Kakoschke.

Geiling isi petrece cea mai mare parte a anului lucrand ca profesoara in Cairo, ...citeste mai departe despre "Ideea inedita a unui cuplu din Berlin: Site-ul care ii ajuta pe refugiati sa-si gaseasca o casa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#site casa refugiati, #refugiati Germania, #gazduire imigranti casa , #Stiri International