Hollande si Cameron promit sa intensifice lupta impotriva Statului Islamic: Trebuie sa continuam sa atacam Daesh

Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 12:50
799 citiri
Hollande si Cameron promit sa intensifice lupta impotriva Statului Islamic: Trebuie sa continuam sa atacam Daesh
Foto: Facebook/Francois Hollande

Presedintele francez Francois Hollande si premierul britanic David Cameron au promis luni, dupa o intrevedere avuta la Paris, sa intensifice lupta tarilor lor impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, la zece zile de la atacurile teroriste din capitala Frantei soldate cu 129 de morti.

Hollande a declarat ca obiectivul militar in Siria si Irak este "de a produce cat mai multe pagube posibile" gruparii Statul Islamic, confirmand ca Franta isi va intensifica raidurile impotriva jihadistilor, relateaza agentiile internationale de presa.

Cota de popularitate a lui Hollande a crescut dupa atentatele din Franta

"Suntem convinsi ca trebuie sa continuam sa atacam Daesh (acronim arab al Statului Islamic) in Siria. Ne vom intensifica atacurile, vom alege tinte care vor produce cat mai multe pagube posibile acestei armate teroriste", a declarat Francois Hollande, evocand de asemenea "obligatiile comune" cu Marea Britanie in materie de aparare.

La randul sau, Cameron si-a exprimat ...citeste mai departe despre "Hollande si Cameron promit sa intensifice lupta impotriva Statului Islamic: Trebuie sa continuam sa atacam Daesh" pe Ziare.com

#Hollande Cameron Statul Islamic, #Franta Marea Britanie ISIL, #lupta Statul Islamic , #Stiri International