Hollande: Franta nu poate apara Europa singura

Vineri, 16 Septembrie 2016, ora 16:14
766 citiri

Franta nu poate sa fie singura tara care sa asigure apararea Europei, a declarat presedintele francez Francois Hollande, vineri, la sosirea la summit-ul UE de la Bratislava.

Organizarea unei aparari europene este una dintre prioritatile acestui summit, unde liderii celor 27 de state vorbesc despre viitorul UE fara Marea Britanie, o mare putere militara.

"Franta sustine efortul principal in apararea europeana, dar ea nu poate sa fie singura, ea nu vrea sa fie singura", a spus presedintele francez pentru presa la sosirea in capitala slovaca, relateaza Reuters.

"Ea poate sa fie prima, dar ea vrea ca Europa impreuna cu Franta, Europa si Franta in Europa sa poata sa-si asigure apararea in cadrul aliantelor pe care le cunoastem, adica (in cadrul) Aliantei Nord-Atlantice, impreuna cu partenerul nostru american", a adaugat seful ...citeste mai departe despre "Hollande: Franta nu poate apara Europa singura" pe Ziare.com

#Francois Hollande summit Bratislava, #Francois Hollande securitate Europa, #Francois Hollande atentate, #summit UE Bratislava , #Stiri International