Hodorkovski vrea sa se stabileasca cu familia in Elvetia

Marti, 24 Decembrie 2013, ora 20:40
755 citiri
Hodorkovski vrea sa se stabileasca cu familia in Elvetia
Foto: AFP

Fostul magnat rus al petrolului, Mihail Hodorkovski, a cerut viza de calatorie in Elvetia, el dorind sa se stabileasca cu familia in aceasta tara.

Hodorkovski, un critic constant al presedintelui rus Vladimir Putin, a petrecut 10 ani intr-o inchisoare din Siberia, fiind acuzat de frauda si evaziune fiscala. El a fost gratiat vineri si eliberat, dupa care a plecat imediat in Germania, scrie BBC.

Purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe elvetian a declarat ca cererea lui Hodorkovski pentru o viza de calatorie pe o perioada de trei luni va fi analizata in urmatoarele zile.

Purtatorul de cuvant al fostului magnat, Olga Pispanen, sustine ca acesta ar vrea sa se mute in Elvetia, pentru ca cei doi fii gemeni ai sai invata acolo. Hodorkovski se va intalni cu sotia sa si cu cei trei copii ai lor la Berlin, in ajunul Craciunului si vor discuta aceasta intentie.

"Asteapta sa vina familia ...citeste mai departe despre "Hodorkovski vrea sa se stabileasca cu familia in Elvetia" pe Ziare.com

#Hodorkovski stabilire Elvetia familie, #Hodorkovski viza Elvetia stabilire, #Elvetia analiza viza Hodorkovski , #Stiri International